Bursa Uludağ Basketbol Kulübü

Büyükşehir’in Perileri’ne takviye

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde bu sezon üst lige çıkmak isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezon Süper Ligi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, bazı oyuncularıyla yollarını ayırırken, şimdilerde kadroyu takviye çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta başında Mersin Üniversitesi’nde guard Yağmur Öztürk’ü kadrosuna dahil eden yeşil beyazlılar, şimdilerde ise kadrosunu takviye etmek için yoğun çalışma içerisine girdi.

Potanın Perileri’nin geçtiğimiz hafta Mersin Üniversite’nden kadrosuna dahil ettiği Yağmur Öztürk ilk maçına çıkarken performansı ile beğeni topladı. Bu arada yeşil beyazlılar, geçtiğimiz sezon kadroda yer alan ancak bu sezon Yalova VIP’te forma giyen ve takımın kaptanı olan Gözde Yürük ile anlaşmaya vardı. Gözde, bu hafta yapılacak maçtan sonra Bursa Büyükşehir Belediyespor kadrosuna dahil olacak.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursabasket şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı